Επικοινωνήστε μαζί μας

Γεια σας! Πώς μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε;

Αυτή η σελίδα έχει τις απαντήσεις σε όλα μας τα Συχνά Ερωτήματα. Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email; Επιλέξτε μια κατηγορία και μετά κάντε κλικ στο «Γράψτε στην εξυπηρέτηση πελατών». Συμπληρώστε τη φόρμα email με το αίτημά σας και θα σας απαντήσουμε όσο το συντομότερο δυνατόν.

Ξέρετε ότι η ομάδα Εξυπηρέτησής μας μπορεί να σας βοηθήσει μέσω Facebook; Απλά στείλτε μας ένα μήνυμα!

Στη σελίδα Οι κρατήσεις μου μπορείτε:   

Δεν λάβατε την επιβεβαίωση της κράτησης; Ελέγξτε την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας. Τα έγγραφα κάποιες φορές μπορούν να κατανεμηθούν εκεί, ανεξάρτητα από τη διεύθυνση email που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να ανακτήσετε την κράτησή σας μέσω του menu «Οι κρατήσεις μου». 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι λαμβάνουμε πληθώρα αιτημάτων σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση στην Κίνα και τον Κορονοϊό. Συμβουλεύουμε όλους τους επιβάτες να ενημερώνονται πρωτίστως μέσω των ιστοσελίδων των αντίστοιχων αεροπορικών, για το αν επιτρέπονται οι αλλαγές ή ακυρώσεις. Σαν ταξιδιωτικό πρακτορείο έχουμε λάβει οδηγίες από τις περισσότερες αεροπορικές αλλά όχι από όλες.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας σχετικά με την κράτησή σας καθώς θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να σας εξυπηρετήσουμε. Είναι πιθανό να παρατηρηθεί αύξηση του χρόνου αναμονής σας στο τηλεφωνικό μας κέντρο εξ' αιτίας του γεγονότος αυτού και σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την υπομονή σας. Εάν βρίσκεστε ήδη στην Κίνα λόγω ενδιάμεσης στάσης και ο προορισμός του ταξιδιού σας είναι διαφορετικός, παρακαλώ επικοινωνήστε με την αεροπορική ή την πρεσβεία προκειμένου να ενημερωθείτε για το αν επιτρέπεται η συνέχιση του δρομολογίου σας.

Header
Subject
Body
Footer